A gerinc zsiros te
tejét kocka alakúra beirdaljuk, bedörzsöljük a fűszerekkel zsiradékkal bérelt tepsibe fektetjük, mellérakunk egy feldarabolt
hagymát, leöntjük egy pohár
vízzel és 3/4ed óra sütés közben a húslével locsolgatjuk. A
burgonyákat héjukban megfőzzük, megtisztítjuk és 3 dkg Rama
margarinon megpirítjuk. A zöldbabot megfőzzük, 8 részre osztjuk és körbetekerjük a
szalonnával, majd megtűzzük fogvájóval. A másik
hagymát felkockázzuk,
vajon megpirítjuk, hozzáadjuk a
szalonnába csavart zöldbabot és átmelegítjük. A
paradicsomokat félbevágjuk, megszórjuk a
parmezánnal, megfűszerezzük őket és a hússel együtt egy tálra helyezzük. A pecsenyelevet a
sárgarépával, húslevessel, fűszerekkel összeturmixoljuk és a
burgonyával, babbal
paradicsommal együtt a húshoz tálaljuk.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>