A tészta hozzávalóit alaposan összegyúrjuk, először a szilárd hozzávalókat keverjük össze, majd a többit is belegyúrjuk. Ezután kelni hagyjuk, majd kézzel
A megszokott módon elkészítjük az alaptésztát és a szokottnál kicsit vastagabb palacsintákat sütünk. A töltelék hozzávalóit egy mélyebb tálban összekeve
Egy kevés tejet meglangyosítunk, belekeverjük a cukrot, és belemorzsoljuk az élesztőt, majd megkelesztjük. Utána a liszthez adjuk a vajjal és tejjel együtt. Só
Tűzálló tálba tegyük a kuszkuszt és 4,5 dl forrásban lévő vizet öntsünk rá. Takarjuk le és addig hagyjuk állni, amíg nem szívja magába az összes vizet.
Egy tálba szórjuk bele a lisztet, a sót és az élesztőt, majd a közepére készítsünk egy kis mélyedést. Ebbe az üregbe tesszük bele az olajat és a vizet, ma
Egy tálba szórjuk bele a lisztet, a sót és az élesztőt, majd a közepére készítsünk egy kis mélyedést. Ebbe az üregbe tesszük bele az olajat és a vizet, ma
Egy tálba szórjuk bele a lisztet, a sót és az élesztőt, majd a közepére készítsünk egy kis mélyedést. Ebbe az üregbe tesszük bele az olajat és a vizet, ma
Előkészítés: Vizet forralunk a tésztafőzéshez. A hagymát megtisztítjuk, apróra vágjuk. A sajtot lereszeljük.
Elkészítés: A felforrósított vajban megpir
Ugrás a lap tetejére >>