A sütőt melegítsük elő 200 fokra. A lisztet keverjük össze az élesztővel, a reszelt sajttal, a felaprított metélőhagymával, és a sóval. A tojásokat válas
A tésztát hatszor 0,5 cm vékonyra nyújtjuk. 30 percre hűtőbe tesszük, majd ha már kemény, rákenjük a felvert tojást, és félbevágjuk. A sajt feléhez hozzá
A tojásokat szétválasztjuk, majd a fehérjékből habot verünk. A tojások sárgáját a vajjal, liszttel, a tojáshabbal és annyi tejföllel, hogy lágy legyen, ös
Az élesztőt kb. 1 dl langyos tejben felfuttatom. A tetejét meghintem fél evőkanál liszttel, hogy az élesztőnek legyen mibe kapaszkodnia, majd ugyanennyi cukrot is
Együtt forraljuk fel a tejet a vajjal, és mikro felforrt, adjuk hozzá a darát és együtt főzzük őket pár percig. Utána leveszzük a tűzről, belerakjuk a tojá
Melegítsük elő a sütőt 80 fokra.
Gyúrjunk tésztát a lisztből, tojásból, 1 csipet sóból, szerecsendióból, borsból és 50 g vajból, majd keverjünk bele
A zöldségeket feldaraboljuk majd forró vajon pár percig pároljuk. Ráhintjük a lisztet, belekeverjük a tejszínt, sózzuk, borsozzuk, és felfőzzük. Levesszük a
A hozzávalókból gyúrjuk meg a tésztát, majd hagyjuk fél órát pihenni. Vajazzunk ki egy tepsit, majd tegyük bele a kinyújtott tészta 2/3-át. A töltelék hoz
Ugrás a lap tetejére >>