A tészta hozzávalóit alaposan összegyúrjuk, először a szilárd hozzávalókat keverjük össze, majd a többit is belegyúrjuk. Ezután kelni hagyjuk, majd kézzel kinyújtjuk, és egy tepsibe tesszük. Amíg a tészta kel, a felaprózott
hagymát megpároljuk, és hozzákeverjük a felszeletelt
paradicsomot, kolbászt és
sajtot. Egy másik tálban a
tejfölhöz és a
tejszínhez keverjük a
tojást, a
lisztet, a
sót, a
borsot, a
szerecsendiót és a
köménymagot. A tölteléket egyenletesen eloszlatjuk a tésztán, majd meglocsoljuk és elkenjük rajta a mártást. Az egészet a sütőbe tesszük, kb. háromnegyed óra alatt készre sütjük, és már kínálhatjuk is.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>