A piteformát vajazzuk ki, és béleljük ki a tésztával. Villával szurkáljuk meg. A citromokat mossuk meg, facsarjuk ki a levüket. a citrom héját reszeljük le, és keverjük ö
A piteformát vajazzuk ki, és béleljük ki a tésztával. Villával szurkáljuk meg. A citromokat mossuk meg, facsarjuk ki a levüket. a citrom héját reszeljük le, és keverjük ö
Gyúrjunk össze 200 gramm lisztet a darabokra vágott vajjal, 50 gramm porcukorral, a sóval és annyi tejjel, hogy az állaga rugalmas maradjon, majd kelesszük fél óráig.
A
A kicsontozott és felkockázott húst kezdjük el sütni olívaolajban az összevágott hagymával. Néhány perc után dolgozzuk hozzá a mártást, a salátabakszakállt és a tejszínt.
A tésztát helyezzük a formába. Olívaolajon pároljuk meg a póréhagymát. A tésztára tegyük rá a hagymát, a csirkehúst, és a chorizót. A tojásokat keverjük össze a tejszínne
Keverjük össze a pác hozzávalóit. Tegyük a csirkét zacskóba, és öntsük rá a páclevet. Zárjuk le, majd többször fordítsuk meg. Tegyük 2 órára hideg helyre. Készítsük el? a
A hozzávalókat összegyúrjuk, és két részre osztjuk. Az egyik részét (nagyobbikat) kisodorjuk, és tepsibe tesszük. Megkenjük barackízzel, majd a töltelékkel. A maradék tés
Fogunk egy tálat, és összekeverjük benne a lisztet, a zsírt, a süt?port, a tojássárgájákat és a tejet. Ezt egy kizsírozott tepsibe nyomkodjuk. Ezután a tölteléket készítj
Ugrás a lap tetejére >>