Az éleszt?re kevés lisztet szórunk, felöntjük a tejjel, majd felfuttatjuk, és 20 percig kelesztjük. Ekkor adjuk hozzá a maradék lisztet, a vajat, a tojást, sót, majd hóly
Készítsük el a tésztát. Keverjük össze a lisztet, a f?szereket, a só, a mustárt és a kockára vágott vajat. Adjuk hozzá a vizet, és gyúrjuk össze. Csomagoljuk fóliába, és
A hagymát vágjuk apróra, és pároljuk puhára. Szórjunk rá 2 ek. curryport, a köményt és a szerecsendiót. Tegyük bele a zöldségeket, és pirítsuk 5 percig. A kenyerek héját
A gombákat folyó víz alatt átöblítjük, lecsöpögtetjük, majd sós vízben negyed óra alatt megpároljuk és lesz?rjük.
A tésztát egy nagyobb és egy kisebb részre vágjuk, kiny
A kinyújtott tésztát készre sütjük, majd még melegen az egyik felét megporcukrozzuk. Amíg a tészta h?l, a porcukorból és a vízb?l szirupot f?zünk, majd beleforgatjuk a f
Az éleszt?t langyos, cukros tejben megkelesztjük. A tojás sárgáját, a Rama margarinnal kikeverjük, majd hozzáadjuk a lisztet, éleszt?t és a sót. Jól öszegyúrjuk, cipót fo
A hagymát vágjuk apróra, és fed? alatt pároljuk puhára az olajon. A süt?t melegítsük el? 210 fokra.
Mornay-mártás:
A tejet hevítsük fel forráspontig. Egy másik edénybe
A hagymát vágjuk apróra, és fed? alatt pároljuk puhára az olajon. A süt?t melegítsük el? 210 fokra.
Mornay-mártás:
A tejet hevítsük fel forráspontig. Egy másik edénybe
Ugrás a lap tetejére >>