A hagymát vágjuk apróra, és fed? alatt pároljuk puhára az olajon. A süt?t melegítsük el? 210 fokra.
Mornay-mártás:
A tejet hevítsük fel forráspontig. Egy másik edénybe
A hagymát vágjuk apróra, és fed? alatt pároljuk puhára az olajon, majd adjuk hozzá a lóbabot, a sárgarépát és a zúzott fokhagymát. Szórjuk meg köménnyel. A süt?t melegíts
A liszthez hozzágyúrjuk a zsírt, a tojásokat, kevés sót és annyi tejfölt, hogy jól gyúrható legyen. Ezután kinyújtjuk, majd egy tepsibe fektetjük. A töltelékhez összetörj
Az éleszt?t cukros tejbe megfuttatjuk, majd összekeverjük a liszttel, a tojással, a vajjal és a sóval. Az egészet alaposan összegyúrjuk, majd kelni hagyjuk. Ezután kiny
A lisztet a zsírral, a süt?porral, tojással, cukorral a citrom reszelt héjával és annyi tejjel összegyúrjuk, hogy jól dolgozható legyen. 3 lapot készítünk. Az egyiket tep
A süt?t melegítsük el? 180 fokra. Keverjük össze a tojást, a tejet és a tejfölt. Adjuk hozzá a mustárt és a sajtot. Sózzuk, borsozzuk. Egy piteformát béleljünk ki a tészt
A süt?t melegítsük el? 180 fokra. A paprikát magozzuk ki, és kockázzuk fel. Keverjük össze a tojást, a tejszínt, a sót és a borsot. Adjuk hozzá a kakukkfüvet. A tésztát n
Egy lepényformát kenjünk ki vajjal. A tésztát vágjuk két részre és az egyiket lisztezett gyúródeszkán nyújtsuk ki, majd béleljük ki vele a formát.
Pucoljuk meg a körtéke
Ugrás a lap tetejére >>