A hagymát vágjuk apróra, és pároljuk puhára egy kevés olajon. Tegyünk rá a 2 ek. köményt, és a köménymagot, és a cukkinit. Pirítsuk 5 percig. Vágjuk le a kenyerek héját,
A süt?t melegítsük el? 180 fokra. Keverjük össze a tojást, a ricottát, a sót és a borsot. Adjuk hozzá a kakukkfüvet és a bazsalikomot. A tésztát nyújtsuk ki, béleljük ki
A hagymát vágjuk apróra, és pároljuk puhára. Szórjunk rá 2 ek. curryt, tegyük bele a húst, és pirítsuk 5 percig. Vágjuk le a kenyerek héját, és robotgépben aprítsuk össze
A hagymát vágjuk apróra, és pároljuk puhára. Szórjunk rá 2 ek. curryt, tegyük bele a húst, és pirítsuk 5 percig. Vágjuk le a kenyerek héját, és robotgépben aprítsuk össze
A tészta hozzávalóit alaposan összegyúrjuk, majd negyed órára h?t?be tesszük. Ezután kinyújtjuk, egy el?készített formába tesszük, és kb. negyed óra alatt aranybarnára sü
A csirkedarabokat, a majonézt és az édes csiliszószt keverjük össze. A lepényt terítsük ki, osszuk el rajta a csirkés keveréket, az uborkát, a paradicsomot és a reszelt s
A süt?t melegítsük el? 180 fokra. Keverjük össze a tojást, a tejet és a tejfölt. Adjuk hozzá a mustárt, az édesköméynt, a fehérbort, a kakukkfüvet, és a sajtot. Sózzuk, b
Magozzuk ki a szilvát és dolgozzuk össze a teával, az armagnaccal és hagyjuk állni egy órán át.
A lisztet dolgozzuk össze a porcukorral, a tojással és a tej felével. Jól
Ugrás a lap tetejére >>