Felhevített olajon megsütjük a felszeletelt padlizsánokat, majd kivesszük a serpeny?b?l. A benne maradt olajban a darált bárányhússal együtt megpirítjuk az apróra vágott
Fogunk egy tálat, beletesszük a lisztet, a süt?port és a cukrot. Ezeket elkeverjük, majd a vaj felével kivajazunk egy tepsit, és a liszt felét beleszórjuk. A túrót össze
A hozzávalókat összekeverjük, és a felét egy kivajazott tepsi aljára tesszük. A túrót áttörjük, majd a tésztára fektetjük, rászórjuk a mazsolát, a vaníliás cukrot és a ci
Fogunk egy tálat, beletöltjük a tejet, majd beletesszük az éleszt?t és hagyjuk, amíg felfut. Ekkor hozzáadjuk a vajat, a lisztet, a cukrot, a tejfölt és a sót. Az egészet
Pucoljuk meg a krumplit, öblítsük át, csöpögtessük le és karikázzuk fel. Ezután 4-5 ev?kanál olajon takarékon fél óra alatt pároljuk meg, közben kevergessük. Ízesítsük só
A krumplit meghámozzuk, megmossuk, lereszeljük, majd hozzákeverjük a felvert tojást, a tejfölt, a lisztet, a sót, a borsot, az összepréselt vöröshagymát. Az egészet tepsi
Az összes alapanyagot, a lekvár kivételével jól összegyúrjuk és kettéosztjuk. El?re kikent, kilisztezett tepsibe öntjük a felét, jól megkenjük lekvárral, majd rátesszük a
A krumplit meghámozzuk, megmossuk, felkockázzuk. A vöröshagymát meghámozzuk, felaprózzuk, majd forró olajon megpirítjuk, hozzáadjuk a krumplit, és így addig pároljuk, amí
Ugrás a lap tetejére >>