Tészta:
Tegyük egy tálba a lisztet, a fűszereket, a mustárt, a sót és a kockára vágot vajat. Adjuk hozzá a hideg vizet, és gyúrjuk össze. Csomagoljuk alufó
Tészta:
Tegyük egy tálba a lisztet, a fűszereket, a mustárt, a sót és a kockára vágot vajat. Adjuk hozzá a hideg vizet, és gyúrjuk össze. Csomagoljuk alufó
Keverjük össze a lisztet és a tejet. Adjuk hozzá a tojásokat és a vaj felét. Sózzuk, borsozzuk. Keverjük össze a ricottát, a parmezánt, a petrezselymet és a
A kinyújtott tésztát egy tepsibe tesszük úgy, hogy néhány centis pereme is legyen, majd villával megböködjük, és félkészre sütjük. Eközben a rizst a vaj
A hozzávalókból gyúrjuk meg a tésztát, majd hagyjuk fél órát pihenni. Vajazzunk ki egy tepsit, majd tegyük bele a kinyújtott tészta 2/3-át. A töltelék hoz
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom