Els? lépésként elkészítjük a pitetésztát, ami a következ?képpen történik: a lisztb?l, a vajból, sóból és a cukorból lágy tésztát gyúrunk, h?t?ben pihentetjük kb. 30 perci
Tészta:
Tegyük egy tálba a lisztet, a f?szereket, a mustárt, a sót és a kockára vágot vajat. Adjuk hozzá a hideg vizet, és gyúrjuk össze. Csomagoljuk alufóliába, és tegy
Tészta:
Tegyük egy tálba a lisztet, a f?szereket, a mustárt, a sót és a kockára vágot vajat. Adjuk hozzá a hideg vizet, és gyúrjuk össze. Csomagoljuk alufóliába, és tegy
Els? lépésként a lisztb?l, sóból, a tojássárgájából, 4 ek. vízb?l és a vajból tésztát gyúrunk. Majd a kinyújtott tésztát kiolajozott csatos tortaformába tesszük, megszurk
Keverjük össze a lisztet és a tejet. Adjuk hozzá a tojásokat és a vaj felét. Sózzuk, borsozzuk. Keverjük össze a ricottát, a parmezánt, a petrezselymet és a vizet. Sózzuk
A kinyújtott tésztát egy tepsibe tesszük úgy, hogy néhány centis pereme is legyen, majd villával megböködjük, és félkészre sütjük. Eközben a rizst a vaj és víz hozzáadásá
Nyújtsuk ki a tésztát és tegyük egy kivajazott lepényformába. A szélét a tojássárgájával kenjük meg, majd el?melegített süt?ben negyed óráig süssük.
A sajtot egy villáva
A hozzávalókból gyúrjuk meg a tésztát, majd hagyjuk fél órát pihenni. Vajazzunk ki egy tepsit, majd tegyük bele a kinyújtott tészta 2/3-át. A töltelék hozzávalóit apróra
Ugrás a lap tetejére >>