» 12 csirkeszárny » 2 evőkaná sima liszt » 1 evőkanál csilipor » csipetnyi só » a kisütéshez napraforgóolaj
Törlőpapír segítségével itassuk szárazra a szárnyakat. A sót, a csiliport és a lisztet keverjük össze. Öntsük egy nagyobb műanyagzacskóba. A szárnyakat rakjuk bele és jól fogjuk össze a zacskó száját. Rázzuk össze, hogy jól bevonja a fűszeres keverék. Annyi olajat forrósítsunk fel egy serpenyőben, amennyi ellepi a szárnyakat. 8-10 perc alatt egyszerre hármat- négyet süssünk meg. A kész szárnyakat vegyük ki és a fölösleges olajat itassuk le róluk. Tartsuk melegen a sütőben, míg el nem készül a többi szárny is.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom