» 12 csirkeszárny » 2 ev?kaná sima liszt » 1 ev?kanál csilipor » csipetnyi só » a kisütéshez napraforgóolaj
Törl?papír segítségével itassuk szárazra a szárnyakat. A sót, a csiliport és a lisztet keverjük össze. Öntsük egy nagyobb m?anyagzacskóba. A szárnyakat rakjuk bele és jól fogjuk össze a zacskó száját. Rázzuk össze, hogy jól bevonja a f?szeres keverék. Annyi olajat forrósítsunk fel egy serpeny?ben, amennyi ellepi a szárnyakat. 8-10 perc alatt egyszerre hármat- négyet süssünk meg. A kész szárnyakat vegyük ki és a fölösleges olajat itassuk le róluk. Tartsuk melegen a süt?ben, míg el nem készül a többi szárny is.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom