Főzzük ki a tésztát
sós
vízben, majd szűrjük le.
A
vajat felét forrósítsuk fel, adjuk hozzá az apróra vágott mangoldot, az apróra vágott
vízi
tormát, a karikára vágott póré
hagymát. Fonnyasszuk meg őket, majd vegyük le a tűzről, és keverjük bele a
tojást, a
lisztet, a
citrom levét, a ricottát. Ízesítsük
sóval,
borssal és
szerecsendióval.
vajazzunk ki egy sütőtálat, és helyezzünk bele egy réteg tésztát, majd rá egy réteg zöld masszát, és így tovább. A sort tészta zárja, amit locsoljunk meg olvasztott
vajjal, és szórjunk meg
parmezánnal. Süssük aranybarnára.
Előkészület: 15 perc.
Főzési, sütési idő: 60 perc.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>