F?zzük ki a tésztát
sós
vízben, majd sz?rjük le.
A
vajat felét forrósítsuk fel, adjuk hozzá az apróra vágott mangoldot, az apróra vágott
vízi
tormát, a karikára vágott póré
hagymát. Fonnyasszuk meg ?ket, majd vegyük le a t?zr?l, és keverjük bele a
tojást, a
lisztet, a
citrom levét, a ricottát. Ízesítsük
sóval,
borssal és
szerecsendióval.
vajazzunk ki egy süt?tálat, és helyezzünk bele egy réteg tésztát, majd rá egy réteg zöld masszát, és így tovább. A sort tészta zárja, amit locsoljunk meg olvasztott
vajjal, és szórjunk meg
parmezánnal. Süssük aranybarnára.
El?készület: 15 perc.
F?zési, sütési id?: 60 perc.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>