A csirke belsejét
sózzuk meg. Főzzük meg a
tojásokat, és villával törjük apróra. A csirke máját vágjuk apróra, a
hagymát reszeljük le, a
fokhagymát nyomjuk át
fokhagymanyomón. 3
ananászkarikát vágjunk apróra. A maradék
tojást verjük habosra, adjuk hozzá a
tejfölt, a májat, az
ananászt, a fűszereket, a
tojásvagdalékot, és a megmosott
rizst. A tölteléket töltsük bele a csirke belsejébe, és tűzzük össze a nyílást. Tegyük a csirkét
vajjal kikent tepsibe, öntsük le 2 dl
ananászlével, és a felolvasztott
vajjal. Takarjuk le, és pároljuk puhára a sütőben. Pirítsuk pirosra, majd 20 perc pihentetés után vágjuk fel. Tegyük tányérra, és tálaljuk.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>