Fogunk egy keverőtálat, beletesszük a
tojássárgáját, és a por
cukorral habosra verjük. Belerakjuk a zsemlemorzsát, a Rama
margarint, a
mogyorót, a keménnyé vert
tojásfehérjét, a sütőport és a
kakaót is. Az egészet jól összekeverjük, majd fogunk egy kerek tortaformát, és beleöntjük. Előmelegített sütőben megsütjük. Eközben elkészítjük a krémet: Egy tálba tesszük a pudingport, a madár
tej port, a cukrot,
tojáslikőrt és
tejet öntünk hozzá, majd az egészet jól elkeverjük. Megvárjuk, amíg a torta kihűl, három rétegbe szétvágjuk, a lapok közé kenjük a krémet, majd a legfelső tésztarétegre tesszük a marcipánt. A torta te
tejét a maradék krémmel díszítjük, majd hűtőbe tesszük.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>