» 1,6 kg tisztított libaaprólék (szárny, gerinc, zúza, nyak) » 20 dkg libamáj » 6 dkg libazsír » 20 dkg rizs » 8 dkg sárgarépa » 6 dkg gyökér » 4 dkg zellergumó » 1 csokor petrezselyemzöld » 5 g ?rölt bors » 3 g gyömbérgyökér » 1 dkg só » 8 dkg vöröshagyma » 4 dl csontlé vagy víz
A hagymát és a petrezelymet felaprítjuk, a zöldségeket felkockázzuk. A libabaprólékot feldaraboljuk, majd a zöldségekkel és a hagymával együtt a libazsíron megpároljuk. Beletesszük a rizst, sóval és a f?szerekkel ízesítjük, rászórjuk a petrezselymet, és felengedjük a vízzel vagy csontlével. Felforraljuk, majd lefedjük, forró süt?be tesszük, és készre pároljuk.
A libamájat felszeleteljük, sóval, borssal ízesítjük, és libazsírban hirtelen kisütjük.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom