A joghurtot keverjük össze a fűszerkeverékkel. Pácoljuk benne a húst 1 órát, majd húzzuk nársakra, és süssük meg.
Előkészület: 5 perc, sütési idő: 15 perc.
Rákhúst villával törjük össze, és keverjük hozzá a rizstészta kivételével a többi hozzávalót is.
Tekercsekhez először öntsünk meleg vizet egy lapos tálra, majd mártsunk
Öntsük a csirkeszárnyra a páclevet, és tegyük a hűtőbe néhány órára.
Vágjuk a cukkinit ujjnyi vastag, átlós szeletekre. Brokkolit aprítsuk fel. Vágjuk le a kínai kel kü
Hús mindkét oldalát kenjük be páccal. Tegyük a hűtőbe 2 órára.
Tésztára egy nagy tálba öntsünk forró vizet, majd válasszuk szét a szálakat. Keverjük össze az előkészíte
Keverjük össze a növényi olajat, a szójaszószt, a tamarinduszpasztát, a citromfüvet, a fokhagymát, a római köményt, a koriandert, a lime-levet, a barna cukrot és a csilip
Pároljuk meg a rizst, keverjük bele a szezámmagot, és melegítsük fel. Dörzsöljük be olajjal és szórjuk meg fűszerkeverékkel a lazacszeleteket, majd lefedve 20 percig hagy
Húst borsozzuk be, majd tegyük félre.
Rakjuk a lágy vajat egy tálba, és keverjük el fakanállal. Adjuk hozzá a tormakrémet, petrezselymet és a mustárt. Alaposan keverjük
Szitáljuk a lisztet, sütőport és a sót egy tálba. Keverjük ki a tejet és a tojást a tormakrémmel és a bazsalikommal. Öntsük a liszthez, és keverjük össze.
Olajozzuk be a
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom