F?szerezzük be a halat, locsoljuk meg olajjal és hagyjuk állni 45 percig. Burkoljuk be lisztbe és kenjük meg olajjal. Tegyük a rostélyra és süssük mindkét oldalát 8 perci
Vágjuk ketté a padlizsánt hosszában. Vájjuk ki mindkét felét, hogy beleönthessünk egy kevés olajat és parmezánt, majd f?szerezzük. Tegyük a grillre, és süssük 15 percig.
Tegyük a fondüstálat a forró rácsra, öntsük bele a besamelmártást, és melegítsük föl. Adjuk hozzá a sajtot, kevergessük fakanállal. Keverjük bele a fehérbort, hogy egység
Késsel vágjuk a karaj zsíros rétegébe átlós hálómintát. Sózzuk, borsozzuk.
Keverjük össze a töltelék hozzávalóit, majd simítsuk a hús vékony részére. Göngyöljük össze,
Kolbászokat húzzuk nyársra. Készítsük el? a grillsüt?t kétzónás sütésre. Olajozzuk be a rácsokat. Tegyük a kolbászt a kevésbé forró részre. Mikor a kolbászok épp csak kez
Vágjuk fel a banánt átlós szeletekre, a szalonnát pedig hosszú csíkokra. Csavarjuk a banánt a szalonnába, majd a pálcikával t?zzük össze ?ket és kenjük be a páccal.
Kész
Grillezzük félkészre a kolbászokat, majd hagyjuk kih?lni, és vágjuk ?ket 4-4 egyenl? darabra. Hosszában szúrjuk a barackkal váltogatva a nyársakra.
Készítsük el? a gril
Vágjuk darabokra a húst. Vékonyan kenjük be mézzel és pácoljuk 3 órán keresztül az olajos és ecetes hagymakarikák között. Sütés el?tt csepegtessük le. Húzzuk a nyársra és
Ugrás a lap tetejére >>