Fűszerezzük be a halat, locsoljuk meg olajjal és hagyjuk állni 45 percig. Burkoljuk be lisztbe és kenjük meg olajjal. Tegyük a rostélyra és süssük mindkét old
Vágjuk ketté a padlizsánt hosszában. Vájjuk ki mindkét felét, hogy beleönthessünk egy kevés olajat és parmezánt, majd fűszerezzük. Tegyük a grillre, és s
Tegyük a fondüstálat a forró rácsra, öntsük bele a besamelmártást, és melegítsük föl. Adjuk hozzá a sajtot, kevergessük fakanállal. Keverjük bele a fehé
Vágjuk fel a banánt átlós szeletekre, a szalonnát pedig hosszú csíkokra. Csavarjuk a banánt a szalonnába, majd a pálcikával tűzzük össze őket és kenjük b
Grillezzük félkészre a kolbászokat, majd hagyjuk kihűlni, és vágjuk őket 4-4 egyenlő darabra. Hosszában szúrjuk a barackkal váltogatva a nyársakra.
Készí
Vágjuk darabokra a húst. Vékonyan kenjük be mézzel és pácoljuk 3 órán keresztül az olajos és ecetes hagymakarikák között. Sütés előtt csepegtessük le. H
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom