Fűszerezzük be a halat, locsoljuk meg olajjal és hagyjuk állni 45 percig. Burkoljuk be lisztbe és kenjük meg olajjal. Tegyük a rostélyra és süssük mindkét oldalát 8 perci
Vágjuk ketté a padlizsánt hosszában. Vájjuk ki mindkét felét, hogy beleönthessünk egy kevés olajat és parmezánt, majd fűszerezzük. Tegyük a grillre, és süssük 15 percig.
Tegyük a fondüstálat a forró rácsra, öntsük bele a besamelmártást, és melegítsük föl. Adjuk hozzá a sajtot, kevergessük fakanállal. Keverjük bele a fehérbort, hogy egység
Késsel vágjuk a karaj zsíros rétegébe átlós hálómintát. Sózzuk, borsozzuk.
Keverjük össze a töltelék hozzávalóit, majd simítsuk a hús vékony részére. Göngyöljük össze,
Kolbászokat húzzuk nyársra. Készítsük elő a grillsütőt kétzónás sütésre. Olajozzuk be a rácsokat. Tegyük a kolbászt a kevésbé forró részre. Mikor a kolbászok épp csak kez
Vágjuk fel a banánt átlós szeletekre, a szalonnát pedig hosszú csíkokra. Csavarjuk a banánt a szalonnába, majd a pálcikával tűzzük össze őket és kenjük be a páccal.
Kész
Grillezzük félkészre a kolbászokat, majd hagyjuk kihűlni, és vágjuk őket 4-4 egyenlő darabra. Hosszában szúrjuk a barackkal váltogatva a nyársakra.
Készítsük elő a gril
Vágjuk darabokra a húst. Vékonyan kenjük be mézzel és pácoljuk 3 órán keresztül az olajos és ecetes hagymakarikák között. Sütés előtt csepegtessük le. Húzzuk a nyársra és
Ugrás a lap tetejére >>