A nyúl húsát bevagdossuk és nyársra húzzuk a szalonnával együtt. Parázs fölé helyezzük és pirosra sütjük.
Vágjuk a kenyeret átlósan ujjnyi szeletekre. Kenjük meg mindkét oldalát olajjal.
Pestós vaj: keverjük ki simára a lágy vajat, aprított bazsalikomot, és a parmezán sajto
Vágjuk a tonhalszeleteket 2-3 dobókockányira. Öntsük rá a páclevet, majd hagyjuk 20 percig állni, és tűzzük a nyársakra.
Fűzzük a zöldségeket nyársra, majd a kenyérkock
Vágjuk ketté a gombafejeket és a veséket. Tűzzük a nyársra váltakoztatva, olajozzuk be és süssük 5 percig mindkét oldalát.
Vágjuk fel a húst keskeny csíkokra. Keverjük össze az apróra vágott fokhagymát, a vöröshagymát, a szójaszószt, a repceolajat, a cukrot, a kurkumát, és öntsük a húsra. Fed
Vágjuk kis darabokra az uborkát és a padlizsánt. Paprika bőrét húzzuk le, szedjük ki a magját, és kockázzuk fel. Gombafejeket hagyjuk egészben. Tűzzük fel a nyársa őket.
Vágjuk be a paradicsomokat, tegyük forrásban lévő vízbe, és hagyjuk benne 30 másodpercig. Késsel húzzuk le a héjukat, majd vágjuk félbe és vegyük ki a magokat, majd aprít
Görög pác:
Az olívaolajat keverjük össze a citrom levével, majd adjuk hozzá a fokhagymákat, a vöröshagymákat, a babérlevelet és az oregánót. Hagyjuk 1 órát összeérni, m
Ugrás a lap tetejére >>