Kétfelé hasítjuk, kibelezzük, feldaraboljuk és rátesszük a parázsra. Sülés közben forgatjuk.
Vágjuk a halat darabokra. Pácoljuk 30 percig, citromlé és kakukkfű keverékében. Vágjuk negyedekre a paradicsomot, gombákat karikára, és a szalonnát darabokra. Tűzzük a ny
Pesztó:
A fokhagymát aprítsuk össze, a bazsalikommal. A fenyőmagot pirítsuk meg, majd tegyük robotgépbe a bazsalikommal, a fokhagymával, 3 ek. olívaolajjal, a parmezánna
Kenjük be a szeleteket olajjal és fűszerezzük. Vonjuk be mustárral, helyezzük a rostélyra, és süssük mindkét oldalát 5 percig.
Levágjuk a lábakat, nyakat, és a megmaradt húst bedörzsöljük sóval és borssal. Nyársra húzzuk, és parázs fölött, forgatva, zsírral locsolgatva megsütjük.
Burgonyát vágjuk félbe. Tegyük a burgonyát, olívaolajat, cajun fűszerkeveréket és a sót egy tálba. Forgassuk meg a krumplit, és tegyük egy tepsibe, majd fedjük le alufóli
Rakjuk a burgonyát egy tálba. Keverjük össze az olajt és a sót, öntsük a burgonyára, és forgassuk meg benne, majd csomagoljuk alufóliába.
Gyújtsuk meg a grillsütőt és t
A vadhúst felkockázzuk és alaposan meg mossuk. A hagymát lepirítjuk és hozzá tesszük a paprikát majd a húst felöntjük vízzel vagy alaplével míg el nem lepi. Hagyjuk főni
Ugrás a lap tetejére >>