Hús mindkét oldalát kenjük be páccal. Tegyük a hűtőbe 2 órára.
Tésztára egy nagy tálba öntsünk forró vizet, majd válasszuk szét a szálakat. Keverjük össze az előkészített zöldségeket.
Grillsütőt melegítsük fel, majd fújjuk be olajspray-vel. Vegyük ki a húst a pácból. Fektessük forró, beolajozott rácsokra és süssük meg.
Hevítsünk fel egy wokot és olajozzuk be. Süssük benne a zöldségeket 1 percig, adjunk hozzá egy kis páclevet, majd melegítsük át. Vágjuk a húst ujjnyi csíkokra és a tésztán forrón tálaljuk.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom