A hagymákat tisztítsuk meg, vágjuk félbe, és szeleteljük vékonyra. Tegyük egy tálba, és öntsük le vízzel, ízesítsük ecettel és cukorral. Hagyjuk állni, majd tálaljuk.
Aprítsuk fel a saláta szívét, a pálmaszivet, az articsókaszivet és a tojásokat. Tegyük hozzá az olajbogyót, a málnaecetet, az olívaolajat és a metélőhagymát. Sózzuk, bors
Megmossuk a retket, fölszeleteljük, kevés sóval kieresztjük a levét, és az elkészített salátaöntettel ízesítjük. Metélőhagymát adunk hozzá.
A széttépkedett salátát és a felszeletelt paprikát egy salátástálba tesszük, majd hozzáadjuk a felszeletelt uborkát, illetve a felaprózott metélőhagymát és petrezselymet.
A medvehagymaleveleket alaposan mossuk meg és kb. egy centi széles csíkokra vágjuk fel. Végjuk össze a paprikát és a paradicsomot, majd adjuk hozzá a levelekhez. Öntsük m
Megmosott karalábét durvára reszeljük, a hónapos retket felszeleteljük, a fejes salátát csíkokra vágjuk és összekeverjük őket a salátaöntettel. Zabpelyhet és búzacsírát a
A megtisztított karalábét durvára reszeljük és az elkészített salátaöntettel leöntjük. Egy ek. zabpelyhet vagy búzacsírát adunk hozzá.
Karfiolt lereszeljük. Összevágjuk a fejes salátát, összekeverjük a karfiollal. Salátaöntettel ízesítjük és megszórjuk petrezselyemmel. Búzacsírát vagy feldarabolt kemény
Ugrás a lap tetejére >>