Szeleteljük fel a mozzarellát. A paradicsomokat metszük be, és tegyük közéjük a sajtszeleteket. Vonjuk be pesztóval, és locsoljuk meg olívaolajjal.
Előkészület: 10 perc.
A burgonyát éppen csak puhára főzzük héjában, meghámozzuk és felszeleteljük, ezután a hagymával együtt egy tálba tesszük. Az erőlevest az ecettel együtt forraljuk fel, ma
A szalonnát felszeleteljük, majd grillrácson ropogósra sütjük a szeleteket. Kihülés után apró darabokra vágjuk.A salátaleveleket egy tálba helyezzük, rászórjuk a paprika-
A spárgát, a mangetout borsót és a zöldbabot blansírozzuk, majd alaposan lecsöpögtetjük. A zöldborsót puhára főzzük, lecsöpögtetés után összekeverjük a többi zöldségfélév
Első lépésként elkészítjük a salátaöntetet, amely az olaj, ecet, mustár, almalé, a fokhagyma, a fűszerek és a bors összekeverésével történik. Amikor ez elkészül, ráöntjük
A sütőt melegítsük elő 230 fokra. Keverjük össze az olajat és a fokhagymát. a padlizsánszeleteket tegyük egy tepsibe, locsoljuk meg az olajos, fokhagymás keverékkel és só
A padlizsánt puhára sütjük, lehúzzuk a héját és szétnyomkodjuk. Egy tálba téve elkezdjük kevergetni és kevergetés mellett szépen folyamatosan belecsepegtetjük az olajat.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom