A tésztát sós vízben kifőzzük, majd leszűrjük. A hagymát finomra, a zsályát csíkokra vágjuk. Egy nagy fazékban 1 ek. vajat felhevítünk, és üvegesre pirítjuk benne a hagymát, hozzáadjuk a tejszínt, majd a sajtokat és kis lángon megolvasztjuk. sóval és borssal ízesítjük. a paradicsomot félbevágjuk. A maradék vajat megolvasztjuk, és hozzáadjuk a paradicsomot és a zsályát, és kis ideig pároljuk, majd sózzuk és borsozzuk. A tésztát tányérra szedjük, meglocsoljuk a mártással és a tetejére paradicsomot helyezünk.
Elkészítési idő: 30 perc.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom