» Alaptésztához:30 dkg finomliszt, 2 egész tojás, 2 dl szódavíz, annyi tej, hogy állandó kevergetés mellett s?r? tejszín állagú tésztát kapjunk; csipet só, 2-3 ek cukor » Töltelékhez: 2 dl f?z?tejszín,5 ek darált dió,2 ek cukor,1 ek rum,mazsola » Öntethez: egy tábla étcsokoládé, 1 dl tejszín
A palacsintákat a szokott módon kisütjük vékonyan olajozott, forró serpeny?ben. A darált diót a tejszínnel, cukorral rummal és mazsolával ?sszef?zzük, míg krém állagú masszához jutunk. A tölteléket a palacsintákba töltjük, háromszög alakúra hajtogatjuk Az étcsokit g?z fölött megolvasztjuk, a tejszínnel összemelegítjük és a kész palacsintákra öntjük.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom