» 1 fehér káposzta közepe » 1 marék kínai üvegtészta » kevés kenyérbél » kevés húsleves » 125 dkg darált marhahús » 1 tojás » 1 csokor friss koriander » étolaj » 125 g csiperke » 1 citrom » 2 sárgarépa » 250 g zöldborsó » 1 kis csokor spenót » 100 g tisztított garnéla » ecet » só és bors
A káposztát tisztítsuk meg és sós vízben pároljuk negyed óráig. A tésztát 20 percig tegyük meleg vízbe, majd sz?rjük le.
A kenyeret tegyük a levesbe, majd préseljük ki. Ezután dolgozzuk össze a darált hússal, a tojással, korianderrel, sóval és borssal. Ebb?l a masszából képezzünk kis golyókat és az olajon süssük ki.
A kifejtett borsót sós vízben negyed óráig pároljuk. A répát pucoljuk meg és reszeljük le, a gombát pedig szeljük fel.
Vegyünk minden hozzávalót és tegyük egy salátástálba. A tetejét szórjuk meg korianderrel.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom