Tisztítsuk meg az ?zcombot. Vágjuk csíkokra a
szalonnát, és forgassuk meg a piros
paprikában és a reszelt narabcshéjban. T?zdeljük meg ezzel a combot. Tegyük az egészet egy tálba. Készítsük el a páclevet a borból és a f?szerekb?l (minden hozzávalót keverjünk jól össze), majd ezzel locsoljuk meg a húst. Naponta töbször forgassuk meg. 3 napon át pácoljuk h?t?ben. A combot töröljük szárazra mielött megsütnénk, kenjük be
zsírral, majd tegyük egy t?zálló edénybe. Közepes fokozaton 45 percen át sütjük. Mikor már megsült, kivesszük egy tálra. Az edényben maradt szaftot és a lesz?rt páclevet elkeverjük a húslevessel és a
liszttel. S?r? mártást készítünk belöle. Szeleteljük fel a húst, és öntsük végig a mártással. 70 perc alatt elkészíthet?.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>