Áztassuk a
chilit 2 órára meleg
vízbe, majd magozzuk ki, vágjuk apróra. Sózzuk meg a halat, csepegtessük rá a
citromlevet, majd forgassuk
lisztbe.
Vágjuk apróra a
hagymát, törjük át a
fokhagymát. Húzzuk le a
paradicsom héját, és negyedeljük fel.
Forrósítsunk
olívaolajat egy serpenyőben, pirítsuk aranybarnára a
hagymát, majd tegyük bele a
fokhagymát, a
chilit és a
paradicsomot. Főzzük állandó keverés mellett 3 percig.
Forrósítsunk olajat egy másik serpenyőben, tegyük bele a halat, és süssük a filéket aranybarnára. Tegyük a halakat tányérokra, öntsük rá a mártást, és tálaljuk.
Rizzsel kínáljuk.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>