A gombár nedves ruhával megtöröljük és vékony szeletekre vágjuk. a hagymát finom, a szalonnát apró kockára vágjuk. A petrezselymet felaprítjuk. A vajat megolvasztjuk és a
A hagymát és a fokhagymát finomra vágjuk. A szardellát leöblítjük és finomra kockázzuk. A paradicsomot felkockázzuk. A bazsalikomot finomra vágjuk. Az olajat felhevítjük,
Tisztítsuk meg a fácánt, és mindenhol sóval-borssal jó alaposan dörzsöljük be. Tegyük bele a zsályaleveleket. Fedjük be kívül a fácánt a szalonnaszeletekkel, majd kötözzü
A szardellát leöblítjük, és finomra vágjuk. A fokhagymát átnyomjuk a fokhagymaprésen. A csilit megmossuk, félbevágjuk, kimagozzuk és csíkokra vágjuk. Az olivát kimagozzuk
A gombár megtisztítjuk és felszeleteljük. A hagymát és a fokhagymát finomra vágjuk. 3 liter sós vizet felforralunk, és kifőzzük a tésztát. A vajat felhevítjük, és üvegesr
A búzadarát összekeverjük a liszttel, sóval és egy kevés vízzel, és összegyúrjuk. Vékonyan kinyújtjuk és csíkokra vágjuk. A tésztát belisztezett tepsibe szórjuk, konyharu
A tésztát sós vízben kifőzzük. A hagymát és a fokhagymát finoma vágjuk. A szardellát kis darabokra vágjuk. Az olajat felhevítjük és kevergetve 3-5 percig pároljuk benne a
A mazsolát tegyük egy órára langyos vízbe, majd csöpögtessük le.
A halat tisztítsuk meg, szálkázzuk ki, vágjuk félbe és tegyük olajjal kikent sütőtálba.
A narancs héját
Ugrás a lap tetejére >>