A
gombár megtisztítjuk és felszeleteljük. A
hagymát és a
fokhagymát finomra vágjuk. 3 liter
sós vizet felforralunk, és kif?zzük a tésztát. A
vajat felhevítjük, és üvegesre pároljuk a
hagymát. Hozzáadjuk a
fokhagymát, majd a
gombát és közepes lángon 5 percig sütjük. Megszórjuk f?szer
paprikával. Felöntjük a levessel, és felére f?zzük. Belekeverjük a
tejfölt,
sózzuk,
borsozzuk és
citromlével ízesítjük. A petrezselymet finomra vágjuk, és a felét beleszórjuk a mártásba. A tésztát lesz?rjük, majd tányérra szedjük. Meglocsoljuk a mártással, és megszórjuk
petrezselyemmel.
Elkészítési id?: 30 perc.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>