A
gombár nedves ruhával megtöröljük és vékony szeletekre vágjuk. a
hagymát finom, a
szalonnát apró kockára vágjuk. A petrezselymet felaprítjuk. A
vajat megolvasztjuk és a
szalonnát megpirítjuk benne. Hozzáadjuk a
hagymát és üvegesre pároljuk. Hozzáadjuk a
gombát és kevergetve megpároljuk.
sózzuk,
borsozzuk és 5 percig pároljuk.
sós
vízben kif?zzük a tésztát, lesz?rjük és leöblítjük. A
tejszínt belekeverjük a
gombamártásba, de ne forraljuk fel. A fele petrezselymet is hozzáadjuk. a tésztát tányérra szedjük, megszórjuk
petrezselyemmel és rámerjük a mártást.
Elkészítési id?: 30 perc.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>