A húst megtisztítjuk és nagyobb szeletekre vágjuk.
Egy edénybe rakjuk bele a leszűrt és a száraitól megszabadított peperonicit, a húst, a húslevest, a sört, valamint a s
Főzzük össze a csiliport, a zúzott fokhagymát és a paradicsomot. Főzzük ki a tésztát, szűrjük le, és keverjük a mártáshoz. Kanalazzuk tányérokba, majd szórjuk meg friss b
Egy tálban verjük habosra a vajat, majd dolgozzuk bele apránként a tojást is. Adjuk még ehhez a liszteket, és alaposan forgassuk össze az egészet. Keverjük még ebbe bele
A tésztát sós vízben kifőzzük, majd leszűrjük. A paradicsomokat leforrázzuk, meghámozzuk, félbe vágjuk és kimagozzuk, a húsát felkockázzuk. A metélőhagymát apró karikára
Egy mozsárban összetörjük a petrezselymet,a bazsalikomot és a fokhagymát, majd a sót is belekeverjük. Hozzáadjuk a reszelt sajtokat, majd belekeverjük az olajat. Eközben
A gombát megtisztítjuk, és nedves ruhával megtöröljük. Ujjnyi vastag szeletekre vágjuk. A hagymát és a fokhagymát finomra vágjuk. 4 ek. olajat felhevítünk, és üvegesre pá
Keverjük el a tejben megáztatott, és kifacsart kenyeret a tojással és a darálthússal. Fűszerezzük sóval-borssal és jól keverjük össze kézzel. Formáljunk kis gombócokat, f
A burgonyát felkarikázzuk, és a felét egy kikent tűzálló tálba rendezzük. A húst megfűszerezzük, majd a burgonyára simítjuk. A maradék burgonyakarikákat a tejföllel és te
Ugrás a lap tetejére >>