A sertésvel?t megf?zzük, majd felaprítjuk. A parajt is megf?zzük, majd összetörjük. A hagymát felaprítjuk, és egy kevés vajon megpirítjuk, majd rátesszük a parajt, a húst
Vagdald apróra a húst, vagy ha kedved úgy tartja, daráld le nagy lyukú tárcsán. (Ezt hentes is megteheti) A serpeny?ben hevítsd fel az olívaolajat, a fokhagymát, a finomr
Tésztát gyúrunk a liszttel, a tojással, sóval és egy kis meleg vízzel. Becsomagolva 30 percig pihentetjük. Az újhagymát vékony karikára vágjuk. A kagylót lecsöpögtetjük,
Egy tálba szórjuk bele a lisztet, az éleszt?t és a sót, ezeket keverjük össze, majd a középen készítsünk egy mélyedést. Ide öntsük bele a vizet és az olívaolajat, majd az
F?zzük meg jól a húst. Távolítsuk el a b?röket, csontozzuk ki, és vágjuk apró darabokra. Adjunk hozzá egy kevés borsot, sót, és fahéjat. Tegyük az egyik lapot kivajazott
Besamel mártás készítése: A felolvasztott vajba lisztet keverünk, majd addig engedjük fel tejjel, amíg tejszínes s?r?ség? nem lesz. Sóval, fehérborssal, szerecsendióval í
A tésztát f?zd ki forrásban lév? sós vízbe. A cseresznyepaprikát mozsárban törd össze, add hozzá a sót és a f?szereket. Ha kész a makaróni forgasd át olívaolajon, majd hi
A tésztát kif?zzük, lesz?rjük. Az olivákat félbevágjuk és kimagozzuk. A szardíniát megmossuk, a fokhagymát megpucoljuk és az olivával, a szardíniával összeturmixoljuk. Ös
Ugrás a lap tetejére >>