A padlizsánt kockára, a fokhagymát finomra vágjuk. 4 liter sós vizet felforralunk, és a tésztát kifőzzük. Az olívaolajat felhevítjük, és kevergetve megpirí
A tésztát sós vízben kifőzzük, leöblítjük. a sonkát felcsíkozzuk, a hagymát apró kockára vágjuk, a fokhagymát áttörjük a fokhagymaprésen. Az olajat fe
A vaj felét a tejben felforraljuk, belekeverjük a búzadarát, majd 15-20 percig kevergetve főzzük. Hozzáadjuk a sajt felét, sót, borsot és a tojássárgájákat.
A nyulat megtisztítjuk, majd tíz részre szétszedjük. Egy jénaiba vajat, olívaolajat forrósítunk fel, majd a nyúlhúst megpirítjuk. A fokhagymát összepréselj
Pirítsuk meg a pancettát, majd öntsük rá a zsírját, és engedjük fel a fehérborral. Főzzük ki a tésztát, szűrjük le, és adjuk a pancettához. Tegyük hozz
Tisztítsuk meg a zöldségeket, és vágjuk fel őket. A gombát negyedeljük el. Vajon pároljuk meg mindegyiket. Vágjuk durvára a császárhúst, és adjuk a zölds
A spagettit megfőzzük, leszűrjük, és melegen tartjuk. Eközben a szalonnát felkockázzuk, megpirítjuk, és a tésztához adjuk. A tojásokat felverjük, hozzáönt
A tésztát sós olívaolajos vízben pároljuk ropogósra, majd szűrjük le.
A fekete kagylót tisztítsuk meg, öntsünk rá egy kis vizet és adjuk hozzá a feldarab
Ugrás a lap tetejére >>