A babot előző éjszaka bőséges vízbe áztassuk be és szűrjük le. Ezután ismét öntsük fel vízzel és a forrástól számított fél órán át pároljuk, majd ismét leszűrjük.
Az ola
A datolyát egy éjszakára beáztatjuk, majd másnap elnegyedeljük és kimagozzuk. A ghíben megpirítjuk a mazsolát, a kesudiót, a napraforgót, a mandulát és a pisztáciát. Ezut
A reszelt répát a ghíben negyed órát pároljuk, majd felöntjük a tejjel, és belekeverjük a panírt és a cukrot. Újabb 15 perc elteltével levesszük a tűzről, eloszlatjuk a t
Egy turmixba tesszük a joghurtot és a cukrot, majd ízlés szerint beleszórjuk a fűszereket. Az egészet összeturmixoljuk, majd eloszlatjuk, és már kínálhatjuk is.
Egy tálban összekeverjük a fűszereket, majd hozzákeverjük az ecetet, a cukrot és a sót is, a húst pedig felkockázzuk. A felkarikázott hagymát megpirítjuk, majd felöntjük
Egy lábosba tesszük a brokkoli rózsákat, a reszelt hagymát, az összepréselt fokhagymát, a húsleveskockát, majd felöntjük 1,5 dl vízzel, és kb. fél órát főzzük. Ezután cur
A megtisztított halat vágjuk fel 4 részre.
A cikkelyekre vágott hagymát és a felkarikázott répát engedjük fel 7,5 deci vízzel. Fűszerezzük curryvel, sóval, borssal és pá
Pucoljuk meg a gyömbért és reszeljük le. A fügéket vágjuk cikkekre, az almát pedig meghámozzuk, kimagozzuk és feldaraboljuk. Ezután dolgozzuk össze az összevágott hagymáv
Ugrás a lap tetejére >>