A babot előző éjszaka bőséges vízbe áztassuk be és szűrjük le. Ezután ismét öntsük fel vízzel és a forrástól számított fél órán át pároljuk, majd
A datolyát egy éjszakára beáztatjuk, majd másnap elnegyedeljük és kimagozzuk. A ghíben megpirítjuk a mazsolát, a kesudiót, a napraforgót, a mandulát és a pi
A reszelt répát a ghíben negyed órát pároljuk, majd felöntjük a tejjel, és belekeverjük a panírt és a cukrot. Újabb 15 perc elteltével levesszük a tűzről
Egy turmixba tesszük a joghurtot és a cukrot, majd ízlés szerint beleszórjuk a fűszereket. Az egészet összeturmixoljuk, majd eloszlatjuk, és már kínálhatjuk i
Egy tálban összekeverjük a fűszereket, majd hozzákeverjük az ecetet, a cukrot és a sót is, a húst pedig felkockázzuk. A felkarikázott hagymát megpirítjuk, m
Egy lábosba tesszük a brokkoli rózsákat, a reszelt hagymát, az összepréselt fokhagymát, a húsleveskockát, majd felöntjük 1,5 dl vízzel, és kb. fél órát f
A megtisztított halat vágjuk fel 4 részre.
A cikkelyekre vágott hagymát és a felkarikázott répát engedjük fel 7,5 deci vízzel. Fűszerezzük curryvel, sóval,
Pucoljuk meg a gyömbért és reszeljük le. A fügéket vágjuk cikkekre, az almát pedig meghámozzuk, kimagozzuk és feldaraboljuk. Ezután dolgozzuk össze az összev
Ugrás a lap tetejére >>