A felszeletelt hagymát olajon megpirítjuk, majd a felét félretesszük. A maradékot megszórjuk a fűszerekkel, majd hozzákeverjük a rizst, és vizet. Készre pároljuk, majd a
Egy tálban összekeverjük a lisztet, a cukrot, a sót és a szódabikarbónát. Ezután elkeverjük a megolvasztott vajjal, a joghurttal, és annyi langyos vízzel, hogy közepes ke
Egy serpenyőben ghín megpirítjuk a köményt, majd a chilit, a babérlevet és a kurkumát. Hozzáadjuk a kimagozott, feldarabolt gyümölcsöket, a mazsolát és a fahéjat, majd n
A felkarikázott padlizsánt besózzuk, a kurkumát rászórjuk, majd 10 percet állni hagyjuk. Ezután olajban kisütjük, közben egy másik serpenyőben a chilipaprikát, a chilipor
A felkockázott padlizsánt nagyon kevés vízben megpároljuk, majd villával összenyomkodjuk. Ezután hozzákeverjük a felaprózott hagymát és chilit, majd sózzuk. A padlizsán l
Egy tálban a joghurthoz keverjük a reszelt gyömbért, a garam masalát, a mandulát, az összepréselt fokhagymát, a sót és a chiliport. A felaprózott hagymát, a babérleveleke
A paradicsomokat leforrázzuk, meghámozzuk, majd egy lábosba tesszük, és addig főzzük, amíg pépes nem lesz. Ekkor belekeverjük a fahéjat, a szegfűborsot, a szegfűszeget, a
Egy lábosba tesszük a vajat, a köménymagot és a mustármagot, majd ha elkezdenek pattogni beletesszük az összepréselt fokhagymát, a felaprózott hagymát és chilit, a kurkum
Ugrás a lap tetejére >>