Egy tálban összekeverjük a tejfölt és a pürét, majd beletesszük a hússzeleteket, és másfél órát ebben pácoljuk. Eközben a felkockázott krumplit olajban k
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						A réteslapot 5 cm-es csíkokra daraboljuk, magkenjük olajjal, és hogy ki ne száradjon, nyírkos ruhával letakarjuk. A burgonyát meghámozzuk, felkockázzuk, megfőz
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						A rizst 30 percre beáztatjuk. A hagymát vékonyan felszeleteljük, majd a vajon megpirítjuk. Rátesszük a feldarabolt csirkét, és megsütjük. Belekeverjük a joghu
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						A finomra vágott hagymát a vajon üvegesre pároljuk, majd hozzákeverjük a zúzott fokhagymát. Korianderrel, köménnyel, fahéjjal, chilivel, szerecsendióval, szeg
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						A padlizsánokat megsütjük, bőröket eltávolítjuk, majd húsukat összenyomkodjuk. Egy turmixba tesszük a pirított köménnyel, a mentával, a joghurttal, sóval, 
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						A lencsét előre beáztatjuk, a kardamomot, a szegfűborsot és az összes őrölt fűszert szárazon megpirítjuk. Egy lábosba tesszük a lencsét, a felkockázott tö
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						A felkockázott húst sós vízzel leforrázzuk, majd leszűrjük. A felaprózott hagymát a ghíben megfuttatjuk, majd beleszórjuk a lisztet, és 1-2 perc pirítás ut
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						A felkarikázott banánt megpároljuk a vajon, majd péppé zúzzuk, hozzáadunk 2,5 dl vizet, és szétfőzzük benne a banánt. Ezután hozzáadjuk a cukrot, sziruppá 
						
				    
				    
 
Ugrás a lap tetejére >>