El?ször elkészítjük a ghít: 1/2 kg vajat felforralunk, majd alacsonyabb fokozaton még kb. 1 órán át tovább f?zzük, a habját mindig lekanalazzuk, majd lesz?rjük, és megvár
A tejet és az ecetet felforraljuk, majd állni hagyjuk, ezután vászonkend?re tesszük, felakasztjuk, és hagyjuk a savót lecsöpögni. Az így nyert túrót összekeverjük a liszt
A hagymát felaprítjuk, majd a joghurttal és f?szerekkel összekeverjük. Beleteszük a halat és 1 órát állni hagyjuk. Utána 2 ev?kanál vajon megsütjük. T?zálló tálba tesszük
Egy tálban összekeverjük a pasztát, az ánizst és a maszalát, majd félretesszük. Egy másik tálban a lisztet elkeverjük az éleszt?vel, a joghurttal, a vajjal, a cukorral és
A felaprózott hagymát olajon megpirítjuk, majd hozzákeverjük a garam masalát, az összepréselt fokhagymát, a kurkumát, a római köményt és a mustármagot. Ezután a reszelt g
Kevés olajon el?sütjük a felkockázott húst, majd félretesszük. Helyére a felaprózott hagymát tesszük, megdinszteljük, majd hozzákeverjük az összepréselt fokhagymát és az
Egy lábosba tesszük a rizst és a parajt, felöntjük 2 bögre vízzel, sózzuk, borsozzuk, majd készre f?zzük. Eközben a vajon megpirítjuk a koriandert és a felszeletelt papri
A lisztet felöntjük 3.75 dl vízzel, csomómentesre keverjük, majd félretesszük. A kukoricapelyhet apróra összetörjük, elkeverjük a kókuszreszelékkel. A gombócokat el?ször
Ugrás a lap tetejére >>