A rizst sózzuk, majd negyed órát f?zzük. Ezután hozzákeverjük a joghurtot, a tojássárgáját, sózzuk, borsozzuk, és egy kivajazott lábosban 15 percet sütjük. Ekkor megöntöz
Héjastól megf?zzük a krumplit, majd meghámozzuk, és összetörjük. A hagymát, paprikát, káposztát, karfiolt felaprítjuk. A liszteket, vizet, kevés sót, f?szereket s?r? pala
Egy tálban összekeverjük a darált húst, a zsemlemorzsát, a tojást, a felaprózott hagymát, a gyömbért és a f?szereket, sózzuk, borsozzuk. Golyókat gyúrunk bel?le, majd kis
A krumplit, karfiolt felkockázzuk, és a borsóval együtt megpároljuk a gí-n. Másik edényben megpirítjuk a f?szereket, mozsárban összetörjük ?ket, a zöldségekhez keverjük,
A krumplit héjában megf?zzük, majd héját eltávolítjuk, és felkockázzuk. A koriandert, a mustármagot, a római köményt és a szezámmagot olajon megpirítjuk, majd belekeverjü
A vajon megfuttatjuk a karfiolrózsákat, a felcsíkozott paprikát, a felkarikázott répát és uborkát, majd sózzuk, borsozzuk. Amikor puhára párolódtak, megszórjuk a koriande
A húst tisztítsuk meg és vágjuk kockákra.
A kifacsart citrom levét dolgozzuk össze a köménnyel és egy kis sóval, majd jól forgassuk össze a hússal.
A joghurtot jól keve
Egy tálban összekeverjük a tejet az összes f?szerrel, beletesszük a felszeletelt panírt, majd egy éjszakára h?t?be tesszük. Másnap a joghurtot elkeverjük a citromlével, a
Ugrás a lap tetejére >>