Fogunk egy tálat, és összekeverjük benne a tejfölt, a mustárt és a kaprot. Tálalás előtt a hűtőben állni hagyjuk, majd kínálhatjuk is.
Olvasszunk fel 5 dkg vajat és keverjük bele a lisztet. Adjuk hozzá a vizet, sót, borsot, kavargassuk az első buborék megjelenéséig. Vegyük le a tűzről és a me
A tejet, a lisztet és a vajat alaposan dolgozzuk össze.
A rákokat tegyük a felforralt sós vízbe és hagyjuk benne egy percig, majd szűrjük le, tördeljük össze
A turmixgépbe tesszük a gyümölcsleveket, az olajat, a hagymát, a menta,- és bazsalikomleveleket, a narancshéjat, majd sózzuk, borsozzuk, és az egészet alaposan
A narancsokat megpucoljuk, a hagymát megtisztítjuk, a narancshúst kockára vágjuk, a hagymát felaprózzuk. A paprikát megmossuk, kimagozzuk és felkockázzuk.
Ezek
A dzsemet és a tejfölt elkeverjük a likőrrel, hozzáadjuk a narancs levét és héját. Fűszerekkel ízesítjük, majd állni hagyjuk.
Áttörjük, mielőtt tálalj
A narancsokat forró vízben leöblítjük, majd a héjat lereszeljük és kifacsarjuk. A narancshéjat 50 ml narancslében puhára főzzük, majd szitán áttörjük. A
A tojások sárgáját, a citromlevet, a narancshéjat, és a mustárt turmixgépben simára keverjük. A forró, olvasztott vajat belecsorgatjuk, és addig keverjük, am
Ugrás a lap tetejére >>