A paprikát és a padlizsánt 15 percig grillezzük. A padlizsánt előzőleg villával megszurkáljuk, majd kivesszük a sütőből, meghámozzuk, kimagozzuk és apróra vágjuk. 1 ek. o
Az almát szabadítsuk meg magházától és héjától, majd vágjuk kockákra. Cukros szegfűszeges tejben tegyük fel főni, majd sózzuk és citromhéjjal ízesítsük meg. Rántást készí
Pucoljuk meg az almákat, vágjuk ki a mágházat, szeleteljük fel és felhevített vajon letakarva pároljuk fél órán át. Ezután öntsük hozzá az alaplevet ,a citromlét és a méz
Almát meghámozzuk, lereszeljük, tormával és majonézzel összekeverjük. Citromlével, sóval, mustárral ízesítjük. Főtt marhahúshoz adjuk.
Az almát reszeljük le, és dobjuk a forró vajba. Szórjuk meg liszttel, keverjük el, és engedjük fel a húslevessel. Főzzük fel, és édesítsük, majd keverjük bele a tejfölt.
Meghámozott almát és a lereszelt hagymát a fűszerekkel és az olajjal, tejföllel pépesre keverjük. Kevés mustárt is tehetünk bele.
Meghámozott almát lereszeljük, ketchuppal, mustárral és majonézzel összekeverjük, sózzuk, borsozzuk, végül rászórjuk az összevágott metélőhagymát.
A hagymát apróra vágjuk, az almát meghámozzuk, kimagozzuk, kockára vágjuk, és citromlével meglocsoljuk. Az olívaolajat felforrósítjuk egy serpenyőben, és a hagymát üveges
Ugrás a lap tetejére >>