A paprikát és a padlizsánt 15 percig grillezzük. A padlizsánt el?z?leg villával megszurkáljuk, majd kivesszük a süt?b?l, meghámozzuk, kimagozzuk és apróra vágjuk. 1 ek. o
Az almát szabadítsuk meg magházától és héjától, majd vágjuk kockákra. Cukros szegf?szeges tejben tegyük fel f?ni, majd sózzuk és citromhéjjal ízesítsük meg. Rántást készí
Pucoljuk meg az almákat, vágjuk ki a mágházat, szeleteljük fel és felhevített vajon letakarva pároljuk fél órán át. Ezután öntsük hozzá az alaplevet ,a citromlét és a méz
Almát meghámozzuk, lereszeljük, tormával és majonézzel összekeverjük. Citromlével, sóval, mustárral ízesítjük. F?tt marhahúshoz adjuk.
Az almát reszeljük le, és dobjuk a forró vajba. Szórjuk meg liszttel, keverjük el, és engedjük fel a húslevessel. F?zzük fel, és édesítsük, majd keverjük bele a tejfölt.
Meghámozott almát és a lereszelt hagymát a f?szerekkel és az olajjal, tejföllel pépesre keverjük. Kevés mustárt is tehetünk bele.
Meghámozott almát lereszeljük, ketchuppal, mustárral és majonézzel összekeverjük, sózzuk, borsozzuk, végül rászórjuk az összevágott metél?hagymát.
A hagymát apróra vágjuk, az almát meghámozzuk, kimagozzuk, kockára vágjuk, és citromlével meglocsoljuk. Az olívaolajat felforrósítjuk egy serpeny?ben, és a hagymát üveges
Ugrás a lap tetejére >>