Az ananászt meghámozzuk, kitorzsázzuk, a húst felaprítjuk. Megsózzuk és egy órát állni hagyjuk, majd lecsöpögtetjük. A gyömbért és a fokhagymát megpucolj
Az ananászt meghámozzuk, torzsáját eltávolítjuk, majd karikára vágjuk és felaprítjuk. A hagymát apróra vágjuk, lábosba tesszük, és összekeverjük.
Hozz
Ananászt csíkokra vágjuk, megcukrozzuk és a levét is hozzáöntjük. A ketchupot és a mustárt belekeverjük és kevés málnavelővel ízesítjük.
A tojások sárgáját, a citromlevet, a zöldcitromhéjat, az anchot, és a mustárt turmixgépben simára keverjük. A forró, olvasztott vajat belecsorgatjuk, és addi
A hozzávalókat összekeverjük, és azonnal tálaljuk. Műanyag zacskóban rúd formájában akár egy hétig is el áll a hűtőszekrényben.
Lefagyasztva 3 hónapig
Az articsókákat, a fokhagymát, az olívaolajat, a köményt, a citromhéjat, az apróra vágott petrezselymet, a pirospaprikát, a sót és a borsot mind beletesszük
Az articsókákat, a fokhagymát, az olívaolajat, a bazsalikompestot, az apróra vágott petrezselymet, a sót és a borsot mind beletesszük a turmixgépbe, majd simár
Az articsókákat, a fokhagymát, az olívaolajat, a köményt, a citromhéjat, az apróra vágott metélőhagymát, a sót és a borsot mind beletesszük a turmixgépbe,
Ugrás a lap tetejére >>