A paradicsomot és a hagymát vágjuk durvára, majd pároljuk meg. Turmixoljuk össze tört jéggel, fűszerezzük, és tálaljuk.
Bazsalikomlevéllel díszítsük.
E
A zöldségeket megtisztítjuk, majd a hagymát, a répát és a paszternákot felaprítjuk. A tököt meghámozzuk, kimagozzuk és felkockázzuk. Az olívaolajon a hagym
A pasztinákot tegyük lábosba, öntsük fel vízzel, és főzzük puhára. A főzési idő vége előtt tegyük bele a gesztenyéket. Szűrjük le az egészet, és tegy
Felforraljuk a juhtejet és lisztet keverünk bele. Feltesszük főni a babot, beleteszünk egy fej hagymát, csipet sót, és amikor a paszuly vedleni kezd, beleöntjük
Bográcsban szalonnadarabokat sütünk, hagymát vágunk rá, megpirítjuk és felöntjük elegendő vízzel. Vágunk bele krumplit és egy zöldpaprikát. Amikor a krump
A csicseriborsót előző éjszaka beáztatjuk, majd átöblítjük és egy órán át sós vízben pároljuk.
A hagymát, a fokhagymát és a petrezselymet botmixerrel
Tisztítsd meg a zöldségeket, karikázd fel a póréhagymát, az egyik almát és a burgonyát vágd apró kockákra.
Forrósíts fel 2 evőkanálnyi olajat, a pórék
A hagymákat az olajon megpároljuk, majd beleszórjuk az összes fűszert. Hozzáadjuk a répát, a paprikát és a krumplit, felöntjük az alaplével, majd forrástól
Ugrás a lap tetejére >>