Másfél liter sós vízben 5 dkg sárgarépát, 5 dkg petrezselyemgyökeret a csonttal együtt 2 órán keresztül főzzük. A csíkokra vágott zöldségeket zsírban p
A céklát karikázzuk fel, és forraljuk 30 percig a levesben. Szűrjük le, és tálaljuk a szalonnával és metélőhagymával megszórva.
Előkészület: 10 perc, f
Mindkét paprikát előmelegített sütőbe teszünk egy negyed órára. Ha bekormozódott 10 percre zacskóba tesszük, ezután könnyen le tudjuk hántani a héját. Ma
A hagymákat az olajon megpároljuk, majd hozzáadjuk a paprikát, és így 5 percig pirítjuk. Ekkor belekeverjük a koriandert, az alaplevet és a narancslevet, majd fo
A zöldségeket és a csontot 1,5 liter sós vízben 2 órán átfőzzük. A paradicsomot külön edényben jó puhára főzzük. Ha mindkettő megfőtt összeöntjük ő
A paradicsomot tisztítsd meg. A bogyókat darabold fel, és tedd egy nagy lábasba. Önts alá egy kis vizet, és forrald 5 percig, és törd át paradicsompasszírozón
A paradicsomot megmossuk, megtisztítjuk és fél liter vízzel feltesszük főni. Akkor jó ha a héja már levált róla, ha ez megtörtént, akkor átpasszírozzuk. Ez
A paradicsomot törjük át, és engedjük fel annyi vízzel, hogy 1,5 liter legyen. Tegyük bele az ételízesítőt, a zellerzöldet, sózzuk, cukrozzuk. Szűrjük bele
Ugrás a lap tetejére >>