A zöldségeket megtisztítjuk, a cukkinit és a padlizsánt darabokra vágjuk. A paradicsomot meghámozzuk és a paprikával együtt kimagozzuk, felkockázzuk.
Olívaol
A hagymákat az olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a paradicsomot, a pürét és a babot. Felöntjük az alaplével,, majd forrástól számított 20 percig főzzük.
A krumplit megsütjük, majd összetörjük, és hozzákeverjük a megpirított szalonnát és parmezánt. A tésztát kinyújtjuk, négyzetekre felvágjuk, majd megtölt
A gombát vízbe áztatjuk, leszűrjük, és felaprítjuk. A hagymát felaprítjuk, majd forró olajon megfonnyasztjuk. Ráhintjük a paprikát, pár percig kevergetjük,
A felkarikázott hagymát vajon megfuttatjuk, majd felöntjük vízzel, és negyed órán keresztül főzzük. Ízlés szerint adhatunk hozzá egy húsleveskockát is. Ez
A zöldségeket az alaplébe tesszük, és forrástól számított kb. 20 percig főzzük, amíg teljesen megpuhulnak. Ezután az egészet pürésítjük, sózzuk, borsoz
A zöldségeket az alaplébe tesszük, és forrástól számított kb. 20 percig főzzük, amíg teljesen megpuhulnak. Ezután az egészet pürésítjük, sózzuk, borsoz
A zöldségeket az alaplébe tesszük, és forrástól számított kb. 20 percig főzzük, amíg teljesen megpuhulnak. Ezután az egészet pürésítjük, sózzuk, borsoz
Ugrás a lap tetejére >>