A zöldségleves felében fél óra alatt megpároljuk az árpagyöngyöt. Leszűrjük és a leveseket összeöntjük.
A zúzott fokhagymát megfuttatjuk az olívaolajon
A hagymát az olajon megpároljuk, majd hozzáadjuk a céklát, felöntjük az alaplével, és így felforraljuk. Forrás után addig főzzük, amíg a cékla megpuhul, m
A csirkét megmossuk és feldaraboljuk. A szegfűszeget, a babérlevelet, a petrezselymet, kevés sáfrányt és egy darab fahéjat gézdarabba csomagolunk. A csirkét fa
A felszeletelt hagymát és az összepréselt fokhagymát olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a felkarikázott póréhagymát, és 5 perc elteltével a sört és a leve
A cukkini kivételével az összes megtisztított zöldséget felkockázzuk, a cukkinit karikákra vágjuk. A felkockázott szalonnát olajon megpirítjuk, majd hozzáadj
Forró olajon megfuttatjuk a kapart fokhagymát, hozzáöntjük a fehérbort és a fél adag zöldséglevest, majd hozzáadjuk a felkockázott zöldségeket. Ha megfőtte
Az uborkát és a céklát megpucoljuk és darabokra vágjuk, a paradicsomot forró vízbe mártjuk, lehúzzuk a héját, kimagozzuk és felkockázzuk. A paprikát kierez
A gombát apróra vágom és a mentával kevés Olivaolajban megpárolom. Sóval és borssal ízesítem. Mikor a gomba megpirult, hozzáadok egy átnyomott gerezd fokhagy
Ugrás a lap tetejére >>