A felszeletelt répát a levesben felforraljuk, majd addig főzzük, amíg megpuhulnak. Ekkor hozzáadjuk a felaprózott bazsalikomot, majd az egészet leturmixoljuk. A t
A hagymát felszeleteljük, majd a Rama margarinon megpároljuk, hozzáadjuk a sóskát, és kevergetve pároljuk. Vizet öntünk hozzá, beletesszük az ételízesítőt
1,5 liter sós vízben a csontot és a zöldségeket 2 órán keresztül főzzük, aztán karikára vágjuk a hagymát, és zsírban pirítjuk. Beletesszük a sóskát, 3
A babot kb. egy óra alatt teljesen puhára főzzük. Ezután a hagymákat olajon megfonnyasztjuk, majd hozzáadjuk a fűszereket és a babot. Felöntjük az alaplével,
Tisztítsd meg a zöldbabot, vágd falatnyi darabokra. Forrásban lévő csont- vagy zöldséglevesbe tedd.
A zúzott fokhagymát , majd a lisztet pirítsd világosra a
A zöldbabot lisztezd meg, vágd kis darabokra. Rakd forrásban lévő csont- és zöldséglevesbe.
Olajon pirítsd meg a fokhagymát, és a lisztet is, öntsd fel egy k
A hagymákat az olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a paradicsomot és a cukrot, és felöntjük az alaplével. Forrás után 20 percig lefedve főzzük, majd a bazsali
A rákokat megmossuk, és megtöröljük. A citromcirkot megmossuk, és feldaraboljuk. A gyömbért és a kínai gyömbért meghámozzuk, és apróra vágjuk. A csilipapr
Ugrás a lap tetejére >>