Pestóhoz szükséges hozzávalókat robotgépben 2 percig pürésítsük. Várjuk apróra a hagymát, krumplit, szalonnát. Szalonnát süssük 4 percig, adjuk hozzá a vajat, krumplit, h
A felszeletelt hagymát vajon barnára pirítjuk, hozzáadjuk a felszeletelt répákat és zellert, majd felöntjük 1,5 liter vízzel, és puhára főzzük. Ekkor belemorzsoljuk a saj
Bográcsban lepirítjuk a szalonnát, rászórjuk az apróra vágott hagymát, a tésztát, majd megpirítjuk. Megszórjuk pirospaprikával, felöntjük elegendő vízzel, és puhára főzzü
Bográcsban szalonnadarabokat olvasztunk, majd a zsírjában megfonnyasztjuk a zöldségdarabokat. Felöntjük elegendő vízzel, 2 szem borssal és csípős paprikával. Amikor felfo
Puhára főzzük a megmosott lencsét. 1,5 liter sós vízben 2 óra hosszat főzzük a csontot és a zöldségeket, miután leszűrtük a lencsére öntjük. Rántást készítünk apróra vágo
Puhára főzzük a megmosott lencsét. 1,5 liter sós vízben 2 óra hosszat főzzük a csontot és a zöldségeket, miután leszűrtük a lencsére öntjük, babérlevelet rakunk hozzá. Ap
A lencsét mossuk meg, és 1,5 liter vízben főzzük puhára. A lisztből és a zsírból készítsünk rántást, adjuk hozzá a finomra vágott hagymát, engedjük fel egy kevés vízzel,
Tegyük a hagymát, szalonnát, fokhagymát, zellert edénybe, és pirítsuk míg a hagyma meg nem puhul, és a szalonna barna nem lesz. Adjuk hozzá a farfallinét vagy a spagettit
Ugrás a lap tetejére >>