A zöldségeket az alaplébe tesszük, és forrástól számított kb. 20 percig főzzük, amíg teljesen megpuhulnak. Ezután az egészet pürésítjük, sózzuk, borsoz
A parajt átmossuk, vastag szárait és ereit levágjuk, és felaprítjuk. A hagymát óvatosan finoman apróra vágjuk, és felforrósított olajon üvegesre pároljuk.
A gombát megtisztítjuk, megmossuk, majd szeletekre vágjuk. A húst és az uborkát kis kockákra vágjuk, majd összekeverjük a gombával, és az egészet a leveshez
A hagymát a vajon megpároljuk, majd rászórjuk a lisztet, és egy perc múlva felöntjük az alaplével. Beleszórjuk a felszeletelt édesköményt, majd forrástól s
A hagymát a vajon megpároljuk, majd rászórjuk a lisztet, és egy perc múlva felöntjük az alaplével. Beleszórjuk a felszeletelt zellert és a paradicsomot, majd f
A hagymát a vajon megpároljuk, majd rászórjuk a lisztet, és egy perc múlva felöntjük az alaplével. Beleszórjuk a felszeletelt zellert, majd forrástól számít
A hagymát a vajon megpároljuk, majd rászórjuk a lisztet, és egy perc múlva felöntjük az alaplével. Beleszórjuk a felszeletelt zellert és a csirkehúst, majd fo
A sóska leveleit mossuk meg, és vágjuk finomra, majd pároljuk meg a zsírban. Amikor már zsírjára sült, szórjuk meg 1 ek. liszttel, keverjük el, és engedjük f
Ugrás a lap tetejére >>