A kacsa bőrét bevagdossuk, besózzuk, majd 10 percig így sütjük. Ekkor a zsírját kiöntjük, további 5 percig sütjük, majd félretesszük. A zsírjában megpir
Elkészítés:
A csirkemellfilét megmossuk, kisebb kockákra vágjuk. Hasonlóképp járunk el a répával, és gombával. A karfiolt megmossuk, rózsáira szedjük, a
Egy tálban a darált húshoz keverjük a hagymát, egy fokhagymát, a parmezánt és az oregánó felét, sózzuk, borsozzuk, majd kb. 20 gombócot csinálunk belőle. A
A hagymákat, a gyömbért és a chilit az olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a citromfüvet, a kókusztejet, a limelevet és az alaplevet. Amint felforr, beletesszük
A zsömléket vágd kockára, és locsold meg forró tejjel. Add hozzá a tojássárgáját, borsot,sót, lisztet, és keverd össze, majd a tojásfehérjékkel és a fel
A csirkenyakat vagy lábat egy lábosba tesszük, felöntjük sós vízzel, majd 20 percig főzzük. Eközben felkockázott tarját megpirítjuk, majd hozzáadjuk a felap
A hagymát felaprítjuk, a többi zöldséget felkarikázzuk, majd együtt megpirítjuk őket. A májat, tüdőt és lépet ledaráljuk, a zöldségekhez keverjük, liszt
Másfél liter sós vízben a csontot és a zöldségeket 2 órán át főzzük, a tüdőt külön főzzük meg és daráljuk le. A zsírban pirítsuk meg a hagymát tegy
Ugrás a lap tetejére >>