A szilvát éjszakára vízbe áztatjuk. Másnap 1,25 liter vízben feloldjuk a húsleveskockákat, beletesszük az árpagyöngyöt, majd forrástól számított egy ór
A tyúkokat feldaraboljuk, majd a felszeletelt zöldségekkel és a felaprózott hagymával együtt vajon megpároljuk. Közben mindig adunk hozzá kevés vizet. Amikor a
A zsírt felforrósítjuk, majd rátesszük a csirkeaprólékot, átmelegítjük, és hozzákeverjük a felkockázott leveszöldséget. Zsírjára sütjük, majd ráhintj
A tésztát áztassuk meleg vízbe, amíg megpuhul. Tegyük szűrőbe, és hideg vízzel öblítsük le. A homáralaplevet forrósítsuk fel a gyömbérlével, a szójasz
A hagymákat az olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a csirkehúst, az alaplevet és a bort. Forrástól számított 5 percig főzzük lefedve, majd beleszórjuk a sáfr
A hagymákat az olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a csirkehúst, a paradicsomot, az alaplevet és a bort. Forrástól számított 5 percig főzzük lefedve, majd bele
A felaprózott lapockát két liter vízben főzni kezdjük. Sózzuk, borsozzuk, beletesszük a felszeletelt hagymát és az ecetet, majd ha teljesen megpuhult, besűrűs
Először a páclevet készítjük le. Annyi liter, ahány kg hús. Benne hosszában feldarabolt répa, bors, babérlevél, fokhagyma és sót, amit megfőzünk. Majd les
Ugrás a lap tetejére >>